FTP-klienter

For å kunne laste opp din hjemmeside til Loopia må du være FTP-kunde. Det finnes flere forskjellige klienter (programmer) på marked, nedenfor står det en liste av de mest vanlige.

FTP-data til en FTP konto er noe man selv skal kunne legge til. Dette gjør du på følgende måte på din kundesone hos oss:

Når du logger inn på din kundesone klikker du på FTP-Konto i menyen Legg til/skape… Du skaper deretter en ny konto ved å klikke på Skap FTP-Konto og følg instruksene.

Etter det vil du trenge en FTP-klient og vi vil foreslå at du velger en av de følgende: