Loopia Boost – Kodcache

Kodcachen (OPcache) cacher sidens PHP-kode, noe som gjør at de fleste sidelaster blir betydelig raskere.

Hvordan aktiverer jeg kodcachen?

Denne cachen er for øyeblikket aktivert som standard og skal fungere uten endringer på siden.

Hvor lenge forblir kodcachen?

Cachen forblir til filen er redigert. Noen få sekunder senere blir den oppdaterte filen brukt og lagret for fremtiden i cachen hvis det er plass igjen.

Hvordan tømmer jeg kodcachen?

Hver side har en viss mengde minne på webserveren som den kan brukes til kodcachen. Når dette minnet er fylt med cached filer, vil ingen ekstra filer bli cached før cachen er tømt. Denne opprydningen gjøres automatisk fra tid til annen av serveren, men kan også gjøres manuelt med PHP-funksjonen “opcache_reset”.

Hvordan bruker jeg kodcachen med WordPress?

For å bruke kodcachen med WordPress trenger ingenting å gjøres. Hvis du vil kunne se statistikk om kodcachen og enkelt tømme cachen manuelt anbefaler vi tilleggen “WP OPcache” (https://wordpress.org/plugins/flush-opcache/).