Loopia Boost – WordPress

Boost-plattformen er optimalisert for å fungere godt med WordPress. WordPress-siden din skal fungere automatisk etter flytting til plattformen, men i noen tilfeller kan det hende at noen innstillinger må endres, avhengig av hvordan siden er strukturert.

Informasjon om hvordan WordPress jobber med de forskjellige cacheløsningene på plattformen finner du her:

Nedenfor er noen vanlige problemer og mulige løsninger. Skulle du oppdage noe som ikke er oppført her, kan du sende en e-post til support@loopia.no og fortelle oss det.

WordPress multisite med underkataloger

Hvis du driver et WordPress-nettverk og bruker underkataloger som en struktur, må det gjøres en innstilling for at siden skal fungere ordentlig. I dag kan dette bare gjøres av supporten, men i fremtiden kan det gjøres direkte i kundesonen.

Wordfence

For å aktivere brannmuren i Wordfence, må innstillingen “auto_prepend_file” endres til “wordfence-waf.php”. I dag kan dette bare gjøres av supporten, men i fremtiden kan det gjøres direkte i kundesonen.

WPML

I WPML-versjoner før 3.7.0 satte tillegget nye informasjonskapsler for hver sideforespørsel, noe som medførte at sidcachen aldri var aktiv. For å løse dette må du oppdatere til versjon 3.7.0 eller nyere.