Transmit

Transmit er en FTP-klient som er utviklet for Macintosh. Et bra valg for deg som vil ha et enkelt FTP-program. Programmet støtter de fleste FTP-serverne og har et lettforståelig grensesnitt. Du kan laste ned Transmit her.

Installere og bruke Transmit

Slik går du frem for å installere og bruke en FTP-konto i Transmit. Installer og start programmet i følge bruksanvisningen som følger med.

På denne siden angir du følgende ( Se Bilde 1 ):

Server
ftpcluster.loopia.se
User Name
mindomen.no (bytt ut mindomen.no mot det FTP-brukernavnet du har hos oss)
Password
Ditt FTP-passord
Initial Path
/mindomen.no/public_html (bytt ut mindomen.no mot det domenenavnet du har hos oss)
Port
21 (Standardport)
Protocol
FTP

Deretter kobler du deg opp mot FTP-serveren ved å klikke på Connect. I vinduet til venstre ser du de filene som ligger på datamaskinen og i vinduet til høyre ser du de filer som ligger på din FTP-konto ( Se Bilde 2 ). For å laste opp filene til din FTP-konto drar du disse fra venstre vindu til det høyre. Du kan også klikke på knappen Synchronize  for å synkronisere filene på din datamaskin med filene på din FTP-konto.