ftp

Windows tilkobling via FTP

Hvis nettsiden din er på vår Windows-plattform, må du følge denne veiledningen for å se hvordan du kobler til via... [...]

Read More... from Windows tilkobling via FTP

Gjennopprett webfiler fra backup gjennom FTP

Denne guiden forklarer hvordan du kan gjenopprette filer fra backupen med hjelp av et FTP-program. Koble din konto med et... [...]

Read More... from Gjennopprett webfiler fra backup gjennom FTP

CuteFTP

CuteFTP er en FTP-klient som er utviklet av GlobalSCAPE. Programmet er tilpasset for nybegynnere og er et utmerket valg for deg... [...]

Read More... from CuteFTP

SSL: Aktiver SSL i OpenCart

Om du har en OpenCart butikk som du vol aktivere ditt eget SSL sertifikat på kan du følge denne guiden.... [...]

Read More... from SSL: Aktiver SSL i OpenCart

Informasjon for utviklere

På denne siden har vi valgt å samle informasjon om de vanligste oppgavene som en utvikler måtte trenge tilgang til.... [...]

Read More... from Informasjon for utviklere

Manuell oppdatering av tillegg/tema i wordpress

Å holde sine WordPress-temaer/tillegg oppdaterte til de siste versjonene er det utrolig viktig for sikkerheten av siden. Dette kan man ofte... [...]

Read More... from Manuell oppdatering av tillegg/tema i wordpress

Min CGI-skript virker ikke

Det vanligste problemet med CGI.script som ikke fungerer er at du lastet det opp via Binary-posisjon i din FTP-klient og scriptet... [...]

Read More... from Min CGI-skript virker ikke

Informasjon for utviklere

På denne siden har vi valgt å samle informasjon om den vanligste informasjonen som en utvikler kan komme til å... [...]

Read More... from Informasjon for utviklere

Flytte Joomla

Å flytte Joomla-hjemmeside mellom to domenenavn er ganske lett. Du må ha FTP-programvare og en FTP-konto tilknyttet ditt webhotell. FTP-klienter... [...]

Read More... from Flytte Joomla

Tilbakestille enkelt fil i FTP

Om du må stille tilbake hele siden eller en spesifikk fil kan du gjøre det via FTP. I denne guiden... [...]

Read More... from Tilbakestille enkelt fil i FTP

Flytte OpenCart

Det er vanlig når man utvikler et nytt nettsted at man begynner med å legge den i en undermappe. Eller... [...]

Read More... from Flytte OpenCart