PHP

Oppgradere PHP hos Loopia

For å oppgradere nettstedet ditt hos Loopia til en senere PHP-versjon, gjør du følgende: 1. Sjekk nettstedets programkode Vi anbefaler... [...]

Read More... from Oppgradere PHP hos Loopia

Sende mail via webserver

Har du en nettside som skal sende e-post tekst via kontakt formular, ordrebekreftelser etc. Da anbefaler vi at du sender... [...]

Read More... from Sende mail via webserver

LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Av sikkerhets årsaker har vi inaktivert dette i phpMyAdmin. Men det finnes et antall forskjellige alternativ for import av data til... [...]

Read More... from LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Redigere php.ini

Det går ikke å redigere php,ini i din konto. Man kan derimot via en .htaccess-fil legge inn et flertall med innstillinger.... [...]

Read More... from Redigere php.ini

301 redirect

Veldig mange av nettets domener blir videresendt på en eller annen måte og en del av disse videresendingene påvirker  vurderingen... [...]

Read More... from 301 redirect

Kobling av PHP til MySQL

Om du vil koble PHP mot MySQL benytter du deg av følgende kode. Bytt ut brukeropplysningene med de som du... [...]

Read More... from Kobling av PHP til MySQL

Cron

Med cron, kan du planlegge et besøk fra en bestemt nettside(URL) for på en måte trigge utførelsen av et skript. Resultatet... [...]

Read More... from Cron

Sikkerhet og PHP include

Det vanligste sikkerhetsholdet i en hjemmeside bygget med PHP er mangel ved bruk av funksjonen include(). Et vanlig tilnærming kan være... [...]

Read More... from Sikkerhet og PHP include

Hvilken versjon av PHP bruker dere?

Vi tilbyr vanligvis flere ulike PHP-versjoner på UNIX-plattformen vår. Du velger selv PHP-versjon i Loopia Kundesone ved å klikke på... [...]

Read More... from Hvilken versjon av PHP bruker dere?

Egen errorlog

Med hjelp av .htaccess er det mulig å selv velge hvor errorloggen skal lages. For eksempel nedenfor lagrer loggfilen  httpd-error.log ett... [...]

Read More... from Egen errorlog

Generell info om PHP

Vår support dekker ikke script-relaterte problemer som ikke er forårsaket av noen servere eller lignende, og vi har ikke mulighet til... [...]

Read More... from Generell info om PHP

Åpne og inkludere filer fra ekstern plassering

Alternativet allow_url_fopen tillater programmereren å åpne og inkludere filer som ligger på en annen server enn den som det aktuelle scriptet... [...]

Read More... from Åpne og inkludere filer fra ekstern plassering

Åpne og inkludere filer fra fjerntliggende plassering

Alternativet allow_url_fopen tillater programmereren å åpne og inkludere filer som finnes på en annen server enn den som det aktuelle scriptet... [...]

Read More... from Åpne og inkludere filer fra fjerntliggende plassering

Er register globals slått av

Ja, etter PHP 4.2 er dette slått av på grunn av sikkerhetsproblemer. Etter PHP 5.4 er denne funksjonen ikke lengre mulig... [...]

Read More... from Er register globals slått av