Sitebuilder: Legge til sidenavn, beskrivelse og nøkkelord

Når søkemotorer som Google, Bing og andre se på din side så er det noe informasjon som de hovedsakelig ser etter.

Du kan redigere disse under menyvalget “Side“>”Metadata

 

De viktigste delene å fylle i er sidetittel, Brevskrivning og nøkkelord.

Sidetittel er det som kommer stå i nettleser fliken, samme sted som der står “Loopia FAQ | SupportWiki” på nå som du er inne på denne siden.
Sidetittelen burde være under 70 tegn langt og bestå av firma- eller hjemmesidenavnet, hoved nøkkelord i tillegg til plass om mulig. Eksempel:

Bosse Bildoktor AS | Car Care| Oslo

 

Som Beskrivelse burde være et kort sammendrag med maks 200 tegn angitt. Bygg teksten op rundt samme ord som du senere kommer gi dom nøkkelord. Eksempel:

Bosse Bildoktor AS er et firma i Oslo som utfører reparasjoner, service og dekk bytte for biler uansett merke for en lav pris. Vi har også et prisvinnende dekk hotell. 

I ruten for Nøkkelord lister du enkle ord som er relatert til ditt firma eller hjemmeside. Husk å bare angi ord som er direkte relatert. Disse separerer man ,et kommategn. Eksempel:

Bosse Bildoktor AS, bil, reparasjoner, service, dekk bytte, dekk hotell, care care, Oslo

 

 

Husk å ordene du angir som nøkkel ord burde finnes med i siden innhold.

Tips: det går å registrerer siden sin direkte hos Google om man vil. Sjansen er da at de, i kombinasjon med at man fyller i de innstillingene som som står over, legger merke til hjemmesiden raskere. Dette gjør at an gjennom deres verktøy som heter Verktøy for webansvarlige som du finner  her.

Var denne artikkelen til hjelp?