Sitebuilder: Hvordan bytter jeg tema?

Om man ikke er fornøyd med det temaet man valgte kan man selvfølgelig bytte om man vil. Kogg bare inn i din sitebuilder og følg disse stegene.

1. Klikk på menyvalget “Stil” oppe i det venstre hjørnet og velger så “Forandre mal”
  2. Velg ønsket mal i listen som kommer opp. Malene er sorterte i ulike kategorier.
  • Responssive
  • Premium
  • Gratis

Responssive maler innebærer seg av den enheten som besøkeren bruker f.eks skjermen på telefon eller nettbrett.

Premium er de malene som inngår i Sitebuilder pakken Large og XLarge

Gratis er ca 120 maler som inngår i Sitebuilder Small og Sitebuilder Medium.

NB! Om du angrer forandringen av malen kan du gå tilbake til den tidligere du hadde ved å velge “Angi stilsmal” lengst til venstre.
Har du stengt ned sitebuilderen etter å ha endret malen kan du bytte tilbake til den tidligere malen manuelt i følge guiden ovenfor. Alle justeringene du gjorde tidligere for malen, velger du de igjen har de bilt lagret og kommer dermed tilbakestilles.