Sitebuilder: Hvordan kopierer man en side?

Om du vil gjøre en full kopi av en spesifikk side så er det med hjelp av valget “Kopiere” som du gjør det.
Å duplisere en side kan også være bra om du vil “eksperimentere”, og samtidig ha en kopi å gå tilbake til og du angrer deg.

Slik gjør du:

1. Gå til siden du vil kopiere
  2. Gå inn til “Side” og velg “kopiere”. Se steg 1 og 2 nedenfor.
  3. En rute kommer opp hvor du kan  sette navn på kopien og sidens tittel kommer opp. her finnes også alternativet for å vise eller ikke vise den i navigeringen, itillegg til å passordbeskytte siden. Etter du har gjort valgene dine klikker du bare på “OK” for å lage kopien.
  4. Kopien er nå laget. Om du valgte å ikke vise sen i navigeringen så kan du nå den ved drop-down listen under fliken “Side”. Se bilde Nedenfor.