Sitebuilder: Egen logotype i header

En egen logotype legges inn via verktøyet “Designer”. Logg inn i din sitebuilder og følg stegene nedenfor.

1. Velg “stil” og deretter “Designer” for å få frem en venstre kolonne med tema innstillinger.
  2. Velg “Logotype” under temaet “Farger”
  3. På den ruten som kommer opp, velg “Redigere” og så “Velg bilde”
  4. Du får nå opp filhåndteringen hvor du enten kan velge et allerede opp lastet bilde eller laste opp et bilde fra datamaskinen med hjelp av knappen “Last opp filer”
  5. Etter at du har valgt bildet kan du justere logotypens stilling og bredde i den venstre kolonnen igjen.
  6. Deretter lagrer du ved å klikke på den blå knappen som heter “Lagre” lengst oppe i venstre hjørne.