Sitebuilder: Hvordan legger man til et favicon?

Et favicon er det bildet som blant annet synes i nettleser fanen når man besøker siden, eller som oftest kommer opp sammen med sidens link om en besøkende lagrer siden blant bokmerker i sin nettleser.

Du kan legge til favicon på denne måten:

1. Klikk på “Innstillinger”, velg “Egenskaper” i venstre kolonne og klikk så på “Redigere favicon” (Se steg 1,2 og 3 på bildet nedenfor)
  2. På det panelet som kommer opp får du valget om å enten laste opp et nytt eller velge fra de filene som allerede er opp lastet.