Sitebuilder: Hvordan lager man en ny side?

Når man installerer Loopia Sitebuilder og velger en mal lages den bare på startsiden, også kaldt index, automatisk. Vil du lage nye gjør man dette slik:

1. Gå inn under “Side” som pil 1 viser. Du skal da kunne se et pluss-tegn (pil 2) som du kikker på for å lage en ny side.
  2. Du kommer da å fylle i siden av og sidetittel for den nye siden. Sidenavn er det navnet som den nye siden kommer til å få på i navigering’s menyen, dette legges automatisk.

Tips: PÅ samme panel som pluss-knappen finnes (se bildet under steg #1) finnes også valget å redigere sidenavn (pennen), salte siden (Sirkelformat pil) og ta bort (Søppelbøtten). Forandringen skjer for denne siden som er valgt i drop-down listen til venstre for pluss-knappen.