Sitebuilder: Hvordan tilpasser man en tekst rundt et bilde

Av og til kan der være fint å “kle” teksten rundt et bilde. Slik gjør du:

1. Gå inn under “Widgets”
  2. Velg “Populære” fra drop-down listen
  3. Velg “Tekst” og dra den så inn til ønsket plass på siden og legg inn den teksten som du ønsker.
  4. På innstillings panelet som kommer opp litt ovenfor tekstwidgeten finnes det et valg som ser ut som en tavle med et berg som du kikker på. Du får da valget å enten laste opp et nytt bilde, eller å velge et bilde som allerede finnes opp lastet.
  5. Etter at bildet er valgt kan man på samme innstillings panel som ovenfor velge om bildene skal  sorteres til venstre eller høyre av teksten med hjelp av de to valgene som finnes til høyre for ikonet som brukes i steg 4.Tips: Du kan dra rundt bildet i teksten ved å holde nede venstre museknapp mens musepekeren er ovenfor bildet.