Sitebuilder: Hvordan sletter man en side?

Vil du ta bort en side så kan du følge disse stegene:

1. Gå inn under “Side”, velg den siden som du vil ta bort i drop-down listen på venstre side g klikk så på ikonet som ser ut som en søppelbøtte.
  2. Du kommer nå få spørsmål om du er sikker på at du vil ta den bort. Dobbelsjekk at du vil slette siden i den listen som pil to viser ovenfor og trykk så på “OK” om du er sikker.

Tips: På samme panel som slett-knappen finnes, finnes også valget for å legge til en ny side (pluss-knappen), redigere sidenavn / Pennen) og laste om siden (Sirkelformat pil). Forandringen skjer for den siden som er valgt i drop-down listen som pil 2 viser.