Sitebuilder: Hvordan man Passordbeskytter sider

Om man bare vil at noen personer skal ha tilgang til hjemmesiden eller visse undersider så kan man bruke en Passordbeskyttelse. Besøkeren kommer da til å møtes med en rute hvor brukernavn og passord må gis for å gå inn på siden.

Du legger inn en Passordbeskyttelse på denne måten:

1. Gå inn under “innstillinger” og klikk så på “Redigere Passordbeskyttelse”
  2. På panelet som kommer opp kan du legge til det brukernavnet og passordet som kreves i tillegg til hvilke sider passordbeskyttelsen skal være for.
  3. Du kan nå lagre. Husk at det ikke kommer bli konfigurert før siden er publisert, som du finner en guide om her