Gjenopprette webfiler

Denne guiden går igjennom hvordan man kan bestille en gjenoppretting av webfilene dine gjennom Loopias kundesone.

Begynn med å logge inn i kundesonen din og klikk så på det domenenavnet du ønsker å gjenopprette webbackupen for. Dersom du ikke finner det domenet du søker etter, kan du søke etter domenenavet i søkeruten “Søk blant dine tjenester” og klikk så på domenet.

En ny rute vil åpnes og litt ned finner du “Flere innstillinger. for dit domen og her klikker du på Gjenopprett webbackup.


Siden kommer så til å utvides og gi deg samtlige dato og tidspunkter når filene spares i backupen. Backuper markert som hourly tas fire ganger pr døgn, du har dermed åtte  sikkerhets kopier fra de siste 48 timene. Den nyeste backupen ligger alltid som hourly.0. Når en ny backup tas så forskyver den de eldre nedover i hierarkiet.Mapper merket som nightly tas en gang pr døgn og mapper merket weekly tas en gang i uken (natt til mandag)

Klikk så på Gjenopprett etter den backupen du vil Gjenopprette.

Hele linjen utvides etter dette og gir deg valget om å godkjenne eller avslå igjen opprettelsen . For å fortsette klikker du på Ja,Gjenopprett. Observer at nåværende filer for domenet kommer til å overskrives.Avhengig av hvor mange filer som skal gjenopprettes kan gjenopprettelse prosedyre ta forskjellig tid. Om du for eksempel har en Joomla-installation så det kan være bedre å gjenopprette individuelle filer etter denne guiden. Når gjenopprettingen er fullført vil du få opp en verifikasjon på skjermen.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles