Eierskifte av domenenavn med DNS innstillingene

Gjennom denne guden løfter du ut et eller flere domenenavn fra en konto til en ny, og korrigere konto eiere om nødvendig, uten drift brudd for domenens/domenenes tjeneste ( f.eks web og e-mail). Etter dette kan du gå videre med neste handling, som f.eks eier skifte, sammenslåing eller overføring.

1. Nå værende domene eier må skape en konto på følgende side. Velg alternativet “Jeg har allerede et domenenavn”. Her angir du et domene som ikke eksisterer, f.eks: loopia-dittdomene.no.

OBS! Du skal angi aktuelle eieropplysninger for den eller de domenenavnene som du avser  legge inn i denne kontoen (dvs. *ikke* eieren som avses som ny eier, for dette tilfellet er et eierskifte sluttmålet). Dersom du er usikker hvem som er aktuell eier for et domene kan du bruke vår whois side eller for .NO på Norid for å kontrollere, eventuellet kan du be oss undersøke videre hvem som er den aktuelle eieren.

2. Følg instruksjonene for å bekrefte opprettet konto. Brukeropplysninger samt kundenummer sendes deretter ut til vakgt e-post adresse.

3. Logg inn i kontoen. Oppgradere kontoen til LoopiaDNS gjennom å logge inn og klikke på «oppgradere kontoen din» i menyen. (Dersom avtalen er at kontoen er opprettet midlertidig, gir vi dette abonnementet kostnadsfritt i 30 dager

4. Send en mail til support@loopia.no med følgende informasjon:
– Kundenummer for kunde kontoen der domenet/domenene ligger i dag
– Kundenummer for det nye kontoen
– Hvilke domener som skal flyttes fra det første til det andre kontoen

5. Vi flytter domenene og gir beskjed når det er fullført og tar bort plassholder domenet.

6. Ferdig! Du kan nå gå videre med forskjellige endringer (f.eks eier skifte, sammenslåingen, overføring eller ingen ytterligere tiltak)