Gjenopprettning av domene som er utløpt

Denne guide forklarer hvordan man kan fort gjenopprette sitt slettete domene via vår kundesone og med vår PREPAID tjeneste.

Noter at de forskjellige top domener har forskjellige tidsrum for å gjenopprettes og at de også har forskjellige kostnad for dette.

I guiden nedenfor har vi valgt et .se domene som eksempel og ved gjenopprettelsen av denne så tilsettes ingen ekstra kostnad for gjenopprettelsen bare for årsfornyelses avgiften.

Se denne liste for våre aktuelle priser for gjenopprettelse av domenene.

OBS! Noter at alle steg i guiden må gjenomføres for at gjenopprettelsen av ditt/dine domener blir gjort.

Dukan gjenopprette et slettete domene igjennom din kundesone ved å følge disse steg:

  1. Begynn med at logge inn i din kundeonse og klikk deretter på det domene som du vil gjenopprette (det domene kommer til å vises i rødt i domenelisten).

Når du har klikket på domenet så kommer det en ny rute opp og du kommer til å se en knapp for å gjenopprette ditt domene. “Gjenopprett domenet“.

Etter du har klikket på “gjenopprett domenet” kommer siden til å utvide seg og gi deg valget til at bestille en gjenopprettning ut av domenenavnet.

2. Reaktivering summen er hentet fra din tilgjengelige PREPAID sum. Har du allerede tilgodebeløp så kan du bare hoppe over følgende steg. Har du ingen PREPAID sum tilgjengelig så kan du skape en faktura ved først å klikke på “fyll på her“. Du kan lese mere omkring Loopia PREPAID her.

3. Når det er tilstrekkelig midler tilgjengelig i kontoen din, klikker du på “bestill prepaid“.

Når du har klikket på “bestill prepaid” så vil du bli spurt om å bekrefte om du vil benytte det beløpet fra din Prepaid konto enda en gang.

Etter at gjenopprettelsen er registreret så kan det ta opp til 48 timer innen domenet igjen er aktivt.

Har du spørsmål angående prosessen til gjenopprettelsen av ditt domene så er du selvfølgelig velkommen til at ta kontakt med vår support. Observer at vår support ikke kan gjenopprette domenet for deg uten du har fulgt denne guide først.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles