DNS

Manuell installasjon av Microsoft 365

I blandt settes ikke alle Microsoft 365-tjenester opp korrekt. Derfor har vi skapet en guide til hvordan du setter opp... [...]

Read More... from Manuell installasjon av Microsoft 365

SPF

E-post er utformet lignende vanlig post. Det går å forfalske avsenderen av en e-postmelding som man kan gjøre med vanlig... [...]

Read More... from SPF

Eierskifte av domenenavn med DNS innstillingene

Gjennom denne guden løfter du ut et eller flere domenenavn fra en konto til en ny, og korrigere konto eiere... [...]

Read More... from Eierskifte av domenenavn med DNS innstillingene

Hvorfor står mitt domenenavn som parkert?

Domener som står som parkert vil si at domenet ikke peker til noen hjemmeside hos Loopia. Dersom domenet peker til... [...]

Read More... from Hvorfor står mitt domenenavn som parkert?

DNSer

DNSer er en kostnadsfri klient for Microsoft Windows. Klienten kjøres som en NT service og det finnes ingen grafisk grensesnitt... [...]

Read More... from DNSer

LoopiaDNS med dynamisk IP

Med LoopiaDNS kan du som har en dynamisk IP-adresse på en enkel måte ha din egen server koblet til domenenavnet ditt.... [...]

Read More... from LoopiaDNS med dynamisk IP

DynDNS Updater 3.1

Informasjonsfilen for DynDNS Updater kan du laste ned her. Så fort du har installert DynDNS Updater og startet det for første... [...]

Read More... from DynDNS Updater 3.1

Informasjon om DNSSEC

Med DNSSEC kan du sikre domenenavnet og beskytte dine brukere fra fenomener som DNS cache poisoning. Hva er DNSSEC? DNSSEC er... [...]

Read More... from Informasjon om DNSSEC

DNS-klienter

Nedenfor listes alle artikler i denne kategorien DynDNS Updater 3.1 DynSite cURL DNSer DDclient (Linux & UNIX) D-Link DynDNS Synology... [...]

Read More... from DNS-klienter

Lage LoopiaDNS-konto

Når du registrerer at domenenavn hos oss får du automatisk tilgang til en LoopiaDomene-konto. Der kan du også velge å oppgradere... [...]

Read More... from Lage LoopiaDNS-konto