Hvorfor står mitt domenenavn som parkert?

Domener som står som parkert vil si at domenet ikke peker til noen hjemmeside hos Loopia. Dersom domenet peker til en ekstern leverandør via DNS kan vårt system ikke lese av hviken server den peker mot og settes derfor som parkert.

Dette betyr ikke at din side ikke kommer til å vises.

Dersom din side i dag peker til vår parkert side og dere har en ekstern side som skal vises vennligst kontroller at DNS instillingene er korrekt.
Du kan se dine DNS instillinger ved å logge inn i din kundesone (https://www.loopia.no/logginn/) trykke på ditt domenenavn og deretter velge “DNS-redigeringsverktøy”. Du kan finne mer informasjon om DNS-redigeringsverktøyet her.