Lage LoopiaDNS-konto

Når du registrerer at domenenavn hos oss får du automatisk tilgang til en LoopiaDomene-konto. Der kan du også velge å oppgradere til vårt mer avanserte LoopiaDNS pakke.

Dersom du allerede har et domenenavn hos en annen leverandør som du vil flytte til LoopiaDomen eller LoopiaDNS-tjeneste kan du lage/kjøpe en ny konto på vår hjemmeside (www.Loopia.no) under kategorien LoopiaDNS

LoopiaDomen
Ved å velge Lage konto i menyen til høyre. Du vil så bli bedt om å oppgi domenenavnet du vil flytte til oss.

LoopiaDNS

Du starter en LoopiaDNS-konto ved å velge Bestill høyest oppe i den høyre menyen. Du vil så bli bedt om å oppgi domenenavnet du vil flytte til oss eller om du vil bestille et nytt domenenavn.