Videresende WWW-trafikk, LoopiaDNS

Denne guiden viser hvordan du  videresender WWW-trafikk for en LoopiaDNS konto.

Start med å klikke på domenet i kundesonen som du vil gjøre innstillingen for.

NB: For flere kan du velge å Synkronisere domenenenavnet og underdomene www. Dette innebærer at du gjør det samme for både domenenavnet med og uten www.

Videresende med ram

Denne valgmuligheten videresender den besøkende, gjennom en ram-side hos oss, til mål-adressen. På den måten gjenstår domenenavnet i nettleserens adressefelt. Det er også mulig å legge til en tittel og diverse meta-informasjon (For søkemotorer)

Klikk Videresende og marker deretter Videresende for å kunne gjøre innstillingene for koblingen. Følgende informasjon kan nå gis.

Mål
Den adressen du vil videresende dine besøkende til (obligatorisk). F.eks.: http://www.dindoman.no/~mindoman/
Tittel
Den tittelen som vises i nettleseren for dine besøkere (ikke obligatorisk).
Nøkkelord
De nøkkelord (meta-informasjon) du vil skal brukes for din adresse (Ikke obligatorisk). Det du oppgir her blir en del av de meta-tagger som lages for din adresse
Beskrivelse
Den beskrivelsen (meta-informsjon) du vil skal brukes for din adresse (ikke obligatorisk). Det du oppgir her blir en del av de meta-tagger som lages for din adresse.

Sende videre til ekstern URL

Velg Videresende og deretter Send videre til ekstern URL. Denne valgmuligheten videresender besøkende direkte til angitt mål. På den måten vises adressen i nettleserens adresse blide.

Mål
Den adressen du vil videresende dine besøkende til (obligatorisk). F.eks.: http://www.dindoman.no/~mindoman/