Microsoft 365: Bytte passord

Dersom du har glemt passordet til din Microsoft 365 bruker kan du inne i din Loopia kundesone (https://www.loopia.no/logginn/) og bytte passordet så du kan få tilgang til mailen igjen.

Når du er innlogget trykker du på “Microsoft 365″ som du kan finne under Tjenester. Du vil da få opp en liste over alle dine brukere i Microsoft 365. Du trykker så på den brukeren du vil bytte passord for.

Når du har trykket på den vil du kunne se generell informasjon over den brukeren, brukernavn, fornavn, etternavn o.l. Du vil også se at luken for passord står blankt og du kan skrive inn et nytt passord. Av sikkerhetsgrunner vil du aldri kunne se det aktuelle passordet og vil behøve å lage et helt nytt passord for brukeren.

2016-10-28_12-06-31

Du kan også her velge hvilket brukernivå brukeren skal ha. For eksempel om det skal være en vanlig bruker eller en Administrator som kan få tilgang til å administrere alle brukerene inne i Microsoft 365 sin portal (https://login.microsoftonline.com/).

Dersom du har flere forskjellige lisenser kan du også bytte lisensene for brukeren. Noter at dette vil bare gå dersom dere har ledige lisenser.

Når endringene du ønsker er klare trykker du på “Lagre” for å spare endringene.