Microsoft Outlook 2010

Outlook 2010 er et e-postprogram som er utviklet av Microsoft. Det inneholder flere funksjoner enn for eksempel Outlook express, Outlook 2003 og Outlook 2007. Outlook 2010 følger med Microsoft Office 2010. Outlook 2010 tilbyr støtte for blant annet POP3, IMAP og SMTP. Programmet har også en innebygget adressebok og kalender med skjemalaging.

Stille inn en ny konto

Start programmet med følgende instruksjoner. Om du starter programmet for første gang så får du automatisk frem guiden Lage en ny e-postkonto. Hvis ikke går du inn i menyen Arkiv og velger Info fulgt av at du klikker på knappen “Legg til konto”

I dette vinduet krysser du av alternativet Konfigurere skriverinnstillinger eller ytterlige server typer manuelt. Klikk deretter på Neste for å gå videre.

I neste bilde klikker du på alternativet Internet e-post etterfulgt av Neste for å gå videre.

I neste vindu fyller du inn følgende:

Klikk deretter på knappen Flere Innstillinger på vinduets høyre side.

Velg tittelen Utgående server. Klikk her i alternativet Den utgående serveren (SMTP) krever autorisering og pass på å bruke Bruk samme innstillinger som på serveren for innkommende e-post er huket av.

Velg tittelen Avansert. Bytt ut verdiene i feltet Utgående server (SMTP) fra 25 til 587. Klikk deretter på OK fulgt av Neste.

Klikk til slutt på Avslutt. Nå er alt klart.