E-post administrasjon

Her har vi samlet de guider som gjelder administrering av din e-post konto i Loopia Kundesone.

OBS! Følgende guider gjelder bare på Loopias mailserver og IKKE Office365.

Lage en ny e-post adresse

Lage en e-post adresse

Bytte passord for din e-post konto

Les guiden nedenfor får å se hvordan du kan administere din e-post konto og for eksempel bytter passord eller setter inn semester svar eller justerer ditt spam filter.

Administrere e-post kontoen (Bytte passord)

Guider for forskjellige e-post klienter

Her finner du guider for forskjellige e-post programmer og dermed i blandt iPhone og Android. Vi forklarer også forskjellen imellom IMAP og POP.

E-post klienter

Videresende e-post til for eksempel din Gmail eller Hotmail

Videresende e-post og kundesone

Avansert

Hvordan tar jeg fram en e-post header?