LoopiaPREPAID

Med LoopiaPREPAID kan du som kunde hos oss kjøpe kreditter (tilgodebeløp) og dermed få en pott som du kan bruke for betaling av fremtidige fakturaer. På den måten  kan du for eksempel  få domenebestillingene aktivert direkte uten å først måtte betale en faktura samt at du kan minske antallet fakturaer du får.

LoopiaPREPAID tilbyr deg også muligheten til å stille inn hvilke fakturaer som systemet skal betale. Så lenge du har penger i potten din kan du velge at alle fakturaer skal betales automatisk, at bare de fakturaene som inneholder domenenavn skal betales automatisk, eller at ingen fakturaer skal betales automatisk.

Du fylle på LoopiaPREPAID-pott ved å logge inn i kundesonen og deretter klikke på Prepad til høyre.

På kategorien som kommer opp får du se eksisterende sum som Aktuell saldo og under dette muligheten til å legge til en egen valgt sum.

Vi vil legge til 99kr i dette eksempelet og trykk på Bestill Prepaid.

Du vil deretter få en godkjenning av bestillingen og en faktura blir sendt ut.

Du kan betale fakturaen du får direkte på Loopias side for kortbetalinger. Pengene kommer til å finnes tilgjengelig på kontoen og du kan umiddelbart bruke dem, til for eksempel å re-aktivere et domenenavn som er utløpt eller flerårig fornyelse. .

Automatisk betaling av fakturaer

Det er verdt å nevne at om du legger til et tilgodebeløp så finnes muligheten til å bestemme hvordan din LoopiaPrepaid-pott skal brukes. Du kan velge mellom å få alle fakturaer betalt automatisk, bare domenefakturaer eller at ingen skal betales automatisk.