Hvordan slår jeg sammen kontoer?

Dersom du har flere domener som ligger i separate kontoer og med ulike brukeropplysninger  så kan du velge å slå sammen disse kontoene som administrator av domenene og du får et bedre overblikk på hva du har hos oss.

Du kan slå kontoene sammen ved å logge inn i Loopia Kundesone, der går du på Kontoinnstillinger > Slå sammen kontoene.

Her legger du til kundenummer, brukernavn og passord og klikker så på Gjennomfør.
Husk at du først må kontrollere at det er samme eier (org./personnummer) på disse kontoene før de slås sammen. Du kan kontrollere eier-informasjonen under Kontoinnstillinger > Kontoinnehaver.

Husk også at det ikke er mulig å slå sammen to webhotell kontoer med hverandre. Om du vil gjøre dette kontakter du oss på supporten.