Hvordan oppretter jeg et alias for min e-post i Microsoft 365?

Et alias er en metode for å ha forskjellige e-postadresser som leveres til din personlige innboks. Om din e-post f.eks er fornavn.etternavn@mindomen.no.
Microsoft 365 har ikke støtte for catch-all så har dere e-postadresser som ofte staves feil kan dette være et bra alternativ.

Du gjør dette ved å logge deg inn som administrator her.

Let opp valget “Håndtere din organisasjon->brukere og grupper ->Legg til bruker, tilbakestille passord med mer”

Når du har gjort det valget så vises en liste av brukerne. Velg nå den brukeren som skal ha en alias-adresse.

Velg deretter “Håndtere e-postalias”

Du kan å legge til valgfritt antall alias-adresser som deretter vil virke som videresendings adresser for denne brukeren.

Du har nå opprettet et alias til e-posten din. All e-post til aliaset ditt kommer nå til å komme i innboksen som om den skulle være sendt til din vanlige e-postadresse. Du kan ikke sende e-post fra alias adressen, eller sette opp regler for e-post sendt til et alias. Om dette er noe di ønsker burde du bruke Distribusjonsgrupper.