Microsoft 365: Sette opp videresending

For å sette opp en videresending av en Microsoft 365 adresse behøver du å logge deg inn på https://login.microsoftonline.com/. Når du vel er innlogget trukker du på tannhjulet oppe til høyre. Du vil der kunne se “E-post”  under Appinnstilingene dine.

2016-10-31_10-11-54

Du vil da få opp en liste med alternativer for din e-post i en liste til venstre. Under “Kontoer” vil du kunne se valget “Videresending”. Til høyre vil du da kunne starte en videresending.2016-10-31_10-49-55

Du kan også her velge om du vil beholde en kopi av de videresendte meldingene eller om du vil at de bare videresendes direkte.

Når du har skrevet inn hvor videresendingen skal gå fulfører du med å trykke på “Lagre