Hvordan oppretter jeg en distribusjonsgruppe i Microsoft 365?

Om du har behov for en eller flere adresser til organisasjonen din som går til en gruppe ansatte eller en mappe, kan du opprette en så kalt distribusjons-gruppe.
Dette gjør du ved å  logge inn som administrator her.

Microsoft 365-portalen

Når du er innlogget klikker du på tittelen Admin i den øvre menyen.Deretter klikker du på Legg til brukere, tilbakestille passord med mer under tittelen Brukere & grupper.Når siden lastes inn klikker du på tittelen Grupper.Deretter trykker du på + tegnet for å legge til en ny  distribusjons-gruppe.

Her gir du gruppen et navn og hva som skal stå foran @ tegnet i e-postadressen. Velg deretter rett domene for gruppens e-postadresse.Dersom du vil at hvem som helst skal kunne sende til denne distribusjons-gruppen isteden for bare din organisasjon så krysser du også av i ruten La personer utenfor din organisasjon sende e-post til denne gruppen.

Gå videre til neste steg gjennom å klikke på knappen Neste.

På siden som du kommer til nå kan du velge å legge til medlemmer innenfor din egen organisasjon eller noen som finnes i adresseboken din. Når man sender til denne  distribusjons-gruppen så kommer alle medlemmer til å få en kopi av den sendte meldingen.Til slutt så oppretter du distribusjons-gruppen gjennom knappen Avslutt.

Noter at det som standard ikke er mulig å sende e-post fra en distribusjons-gruppe.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles