Hvordan bytter jeg database passord på min WordPress side?

Å bytte passordet med jevne mellomrom er alltid anbefalt. Dersom du har hatt en inntegning på din wordpress-side er det viktig at du bytter ut database passordet siden hackeren mest sannsynligvis har kunnet se dette passordet.

Å bytte dette passordet består av to steg:

1. Bytt passordet for databasen i kundesonen
    Hvordan du gjør dette beskrives i denne guiden under tittelen “Bytt passord for MySQL
  2. Sett inn det nye passordet i WordPress- konfigurasjons fil
    Bruk passordet du valgte i steg 1 og skriv det inn i konfigurasjons filen. Hvordan du kan gjøre det beskriver her.