WordPress Classic Editor

Har du nylig installert/oppdatert til wordpress 5.x og synes den nye Gutenberg redigeringen er litt vanskelig i begynnelsen.

Du kan få tilbake det gamle redigeringsverktøyet fra tidligere wordpress versjoner ved å innstallere tillegget Classic Editor.

Innlogget i din wordpress velger du “Tillegg–> legg til og søker etter Classic Editor.

Innstaller og aktiver dette tillegget.

Nå kan du igjen redigere dine innlegg/sider som før.

Vi anbefaler å se nærmere på Gutenberg-redigereren. Denne vil være standarden for framtidige WordPress versjoner.