Hvit side i wordpress eller HTTP ERROR 500

Noter: Om du får Internal Server Error på din side se denne guiden.

Dersom din WordPress-side helt plutselig er bare helt hvit eller du får opp en 500-feilmelding kan det være bra å aktivere visning av feilmelding på siden.

Dette gjør man i filen wp-config.php

I den finnes en rad som inneholder

define(‘WP_DEBUG’, false);

Denne skal endres til:

define(‘WP_DEBUG’, true);

For å nå og endre denne filen må man logge inn i sin FTP til Loopia-kontoen.

Se her hvordan man kobler opp via FTP

Gjør forandringen på raden og last så opp filen på ny.

Du komme mest sannsynlig til å få feilmelding på skjermen som kan lede til et tillegg (plugin) eller tema. Du kan da via FTP oppdatere dette pluginet (søk på dette på wordpress.org last ned, pakk opp og bytt deretter filene i dinn TP under mapppen wp-content/plugins/)

Se også denne guiden

Test deretter om siden virker igjen. Dersom den ikke gjør det så slett tilleggs filer helt fra FTP.

Når du er klar endrer du til define(‘WP_DEBUG’, false); igjen.