Flere domener på samme faktura

Bestill det første domenenavnet fra hjemmesiden vår. Når bestillingen er gjennomført, domenenavnet er registrert og du har fått brukeropplysninger til kontrollpanelet (Loopia Kundesone) så kan du bestille flere domenenavn derifra. Disse kommer da til å føres på samme faktura.

Om du bestiller flere domenenavn separat fra bestillings skjemaet på vår hjemmeside så kommer disse domenenavnene til å føres på separate  fakturaer. Det er ikke mulig å forandre disse bestillingene så de føres på samme faktura.