Fikk ikke domene mitt, pengene tilbake

For alle bestillinger som gjøres på hjemmesiden vår bruker vi forskuddsbetaling. Dette innebærer at så fort du har betalt og vi har fått verifikasjon fra banken kan vi registrere domenet og håndtere din bestilling.

Det finnes ingen mulighet til å blokkere et domenenavn i vent på at kunden betaler, men vi venter alltid på bankverifikasjon før vi gjør en registrering og dette innebærer at om du venter med å betale fakturaen kan noen andre registrere eller en annen agent registrere akkurat det domenenavnet som du vil ha og bestilt hos oss

Etter som våre rutiner er helt automatiserte kan vi tilby domenenavns registar til de prisene du ser her:

www.loopia.no/domenenavn

Dette gjør også at det ikke går å betale tilbake disse små beløpene etter som den administrative avgiften for å gjennomføre tilbakebetalingen stiger over beløper for domenenavns registreringen. Vi tilbyr istedet å registrere et annet domenenavn til samme beløp.