Dinstudio

For å delegere din side til DinStudio:

Logg inn i din [Loopia Kundesone].

Søk opp og klikk på ditt domene som du vil koble. Klikk deretter på den blå knappen Navnserver. Du får se en liste som kan inneholde navn på to eller flere servere. Slett dem og legg deretter til de serverne du har fått fra DinStudio øverst (vanligvis ns1.dinstudio.se og ns2.dinstudio.se). Avslutt med Bytt navnserver som står nedenfor.

• Husk at navnserverbytte påvirker domenet, dvs også e-post f.eks om du har e-post igangsatt hos oss, skal du istedenfor gjøre en www-kobling, ikke navnserverbytte.
    Vennligst kontakt oss om du har flere spørsmål angående dette.
  • Husk at navnserverbytte kan ta opp til 48 timer før den virker fullt ut.