MySQL

MySQL administrasjon

Databaser anvednes får å lagre data får mange nettsider. For å kunne installere WordPress joomla og likende så er en... [...]

Read More... from MySQL administrasjon

Lage en MySQL-database

I sølv pakken inngår 25 stykk MySQL-databaser og i Gull pakken inngår 50 stykk. Har du behov for enda mer så... [...]

Read More... from Lage en MySQL-database

LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Av sikkerhets årsaker har vi inaktivert dette i phpMyAdmin. Men det finnes et antall forskjellige alternativ for import av data til... [...]

Read More... from LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Koble ASP.NET til database

Bruk følgende kode for å koble til en Access database uten DNS/ODBC. Bytt ut databasens navn (db.mdb) til det navnet databasen... [...]

Read More... from Koble ASP.NET til database

Lagre en MySQL (MariaDB)-bruker

Når du er logget inn i Loopia Kundesone finner du en liste over dine databaser litt nede på siden. Klikk på den... [...]

Read More... from Lagre en MySQL (MariaDB)-bruker

Flytte fra Access til MySQL

Microsoft Access er en filbasert databaseløsning som ikke er tilpasset for dynamiske nettsider. Likevel er det utstrakt bruk for nettopp det. Istedenfor... [...]

Read More... from Flytte fra Access til MySQL

Rettigheter til MySQL-databaser

Har man en MySQL-database i sin webhotells konto kan man stille inn forskjellige rettigheter for denne brukeren man bruker for... [...]

Read More... from Rettigheter til MySQL-databaser

MySQL server has gone away

Feil meldingen  “MySQL server has gone away” kan også ha ganske mange forskjellige grunner, men felles for alle er at tilkoblingen... [...]

Read More... from MySQL server has gone away

Importere en MySQL-database

Begynn med å  logge inn i phpMyAdmin. For å laste tilbake tidligere backup klikker du på kategorien “Importere“. Klikk så på... [...]

Read More... from Importere en MySQL-database

Kobling av PHP til MySQL

Om du vil koble PHP mot MySQL benytter du deg av følgende kode. Bytt ut brukeropplysningene med de som du... [...]

Read More... from Kobling av PHP til MySQL