Importere en MySQL-database

Begynn med å  logge inn i phpMyAdmin.

For å laste tilbake tidligere backup klikker du på kategorien “Importere“. Klikk så på knappen “Bla” og finn frem filen du vil importere til databasen. Oftest trenger du ikke gjøre noen spesielle innstillinger her, så klikk bare på “Kjør

phpmyadmin-importera

Når backupen er ferdig vil du få en melding som bekrefter at importeringen lykkes. Skulle det av noen grunn misslykkes får du en feilmelding istedet, om hva som har gått feil.