Lage en MySQL-database

I sølv pakken inngår 25 stykk MySQL-databaser og i Gull pakken inngår 50 stykk. Har du behov for enda mer så tilbyr vi også muligheten til  å koble til ekstra MySQL-databaser som en ekstra tjeneste.

Vår MySQL tjeneste kjører på dedikerte og veldig kraftige database servere. De webhotell som tilbyr MySQL i sine webhotells pakker, pleier som regel å kjøre sine MySQL tjenester på webserverne. Noe som kan gjøre at ytelsen blir redusert og servermiljøet usikkert.

I din kundesone hos Loopia kan du enkelt legge til en MySQL-database.

1. Logg inn i Loopia Kundesone.
      2. I menyen Legg til…, velg Databaser.
      3. Velg Ny MySQL-database.
      4. Velg hvilket domenenavn du vil bruke som databasenavn. (Husk at alle domener du har kan fortsatt bruke databasen)
      5. Klikk på Legg til for å lage databasen

Når databasen er laget kan du gå videre og legg til en databasebruker for å bruke databasen.