bost

Loopia Boost – Sidcache

Sidcachen cacher PHP-sider som om de var statiske sider. Hvis du har sider på nettsiden som ser like ut hver... [...]

Read More... from Loopia Boost – Sidcache

Loopia Boost – WordPress

Boost-plattformen er optimalisert for å fungere godt med WordPress. WordPress-siden din skal fungere automatisk etter flytting til plattformen, men i... [...]

Read More... from Loopia Boost – WordPress

Loopia Boost – Objektcache (Redis)

Objektcachen (Redis) brukes hovedsakelig til å cache svar fra databasen som siden bruker. For sider som bruker databasen mye, og... [...]

Read More... from Loopia Boost – Objektcache (Redis)

Loopia Boost – Kodcache

Kodcachen (OPcache) cacher sidens PHP-kode, noe som gjør at de fleste sidelaster blir betydelig raskere. Hvordan aktiverer jeg kodcachen? Denne... [...]

Read More... from Loopia Boost – Kodcache

Loopia Boost – Generell informasjon

Loopia Boost ligner vår populære UNIX-plattform og er perfekt for deg med en litt større side, eller deg med krav... [...]

Read More... from Loopia Boost – Generell informasjon