Hvordan betaler jeg min faktura?

Du kan betale din faktura via Bankgiro, eller med kredittkort på vår hjemmeside.

Kredittkort betaling

For å få din brukerinformasjon raskest, velger du å få din faktura på e-post og betaler den med kredittkort på hjemmesiden. Betalinger som gjøres via vår hjemmeside blir raskere behandlet enn betalinger som gjøres via Bankgiro. Mer informasjon om hvordan du gjør en online betaling finner du her.

Bankgiro

Når du gjennomfører en betaling med bankgiro oppgir du referansenummer (tidligere fakturanummer i feltet KID). Sett så betalingen til kontoen nedenfor

Bankgiro: 86018727023

Utlands betalning

Ved betaling fra utlandet, vennligst bruk følgende informasjon:

SWIFT: DABANO22
IBAN: NO7186018727023
Bank: DNB Bank ASA

LoopiaPREPAID

Du kan også velge å kjøpe kreditter i form av Loopia PREPAID. Du kan da bruke disse til å betale kommende fakturaer. Det finnes tre valg for å betale fakturaene:

1. Betale alle fakturaer automatisk
  2. Betale bare domenefaktura automatisk
  3. Betal ingen faktura automatisk.

Husk at alternativ 1. Betale alle fakturaer automatisk er forvalgt. Klikk her for å lese mer om LoopiaPrepaid.

Forskuddsbetaling

Vi benytter forskuddsbetaling. Noe som innebærer at vi søker om domenenavnet ditt og leverer brukerinformasjonen så fort vi har mottatt din betaling. Ved betaling via bankgiro tar det to til tre bankdager før vi får bestillingsbekreftelsen fra banken. Ved betaling med kort på hjemmesiden, får vi bestillingsbekreftelsen direkte.

Brukerinformasjon

Brukerinformasjonen sendes ut når vi har mottatt betalingen din og registrer domenenavnet. Brukerinformasjonen sendes ut på samme måte som man valgte å få fakturaen sin. Om du valgte å få fakturaen via e-post kommer også brukerinformasjonen på denne måten.