Ta bort domene fra faktura

Dersom du ikke vil ha alle domenenavnene på fakturaen kan du på egenhånd ta dem bort. Dette gjør du i din kundesone (https://www.loopia.no/logginn/).

Under tittelen Domenenavn, klikk på et ønsket domenenavn. I det nye vinduet som åpnes går du ned til tittelen “Fornyelser” og velg deretter “Deaktivere domene” eller “Slett domenenavn”.
Gjør dette for alle uønskede domenenavn.

Dersom bare noen domenenavn på fakturaen slettes sendes en ny faktura innen tre (3) timer dersom du får fakturaene via e-post. Har du post fakturering vil en ny faktura komme om et par dager.

Dersom du sletter alle domenenavnene som står på fakturaen vil fakturaen slettes automatisk innen tre timer.