Hvordan betaler jeg med kort?

For å kunne betale fakturaen med debetkort, trenger du fakturanummeret og et domenenavn som er knyttet til fakturaen (for eksempel ditt Loopia Kundesone brukernavn). Du trenger også kortnummeret på debetkortet ditt, forfallsdato og sikkerhetskoden som ofte finnes på baksiden av kortet ditt.

Betaling skjer på https://www.loopia.no/betaleonline/

Fyll ut fakturanummeret og et tilknyttet domenenavn

Start med å gå til https://www.loopia.no/betaleonline/ og fyll ut fakturanummeret for fakturaen du vil betale og et tilknyttet domenenavn, det fungerer bra med noen domenenavn så lenge det er i samme konto som fakturaen.

Klikk på neste.

Velg å betale med et nytt eller et tidligere lagret kort

I dette trinnet kan du velge å betale med et tidligere lagret debetkort, eller du kan velge å legge til et nytt.

OBS! Hvis du velger å betale med et lagret debetkort, vil betalingen gå gjennom så snart du klikker på “Betale”-knappen.

Hvis du velger å legge til et nytt debetkort, vil du bli videresendt til et eksternt nettsted for å betale via Nets.

Gjør betalingen via Nets

På den eksterne betalingssiden fra Nets kan du skrive inn følgende informasjon:

Betalingsmetode. Velg om du vil betale med MasterCard, VISA eller American Express.

Kortnummer. De (ofte) 16 sifre lange tallene er på forsiden av debetkortet ditt.

Forfallsdato, måned / år.

CVC kode. Sikkerhetskoden som vanligvis er oppført på baksiden av debetkortet ditt.

Få bekreftelse på at betalingen er fullført

Når betalingen er fullført, vil du bli sendt tilbake til loopia.no/betaleonline hvor en bekreftelse på betalingen vises. Du kan også se en kvittering for betalingen din gjennom Kundesonen.