Registrere et .NO-domene

På Loopia tilbyr vi norske privatpersoner og firmaer å registrere toppdomenet .NO

For å kunne registrere dette domenet må man være en privatperson eller et firma som hører hjemme i Norge (norsk personnummer eller organisasjonsnummer).

Som privat person trenger man et Norid PID før man kan registrere sin første NO-domene.

PID kan man bestille her: https://pid.norid.no/personid/lookup

Når Norid så sender ut PIN-nummer kan man gå videre med bestillingen hos Loopia.

Ved registrering eller overføring av domenenavn sendes det ut en melding fra Ascio ( null@ascio.com ) som du må godta innen tre dager. Emnelinjen er: Autorisasjon nødvendig: dittdomene.no for registrerin