WordPress flytte mediafiler til ny mappe

Denne guiden går igjennom hvor du kan flytte dine opplastete filer i WordPress til en annen mappe for eksempel om du har installert WordPress via vår One click installer har vi av ytelse grunner plasert alle de opplastete filene på underdomenet media.ditdomene.se.

Om du i steden for vil ha dem i mappen “uploads” som er standard i WordPress kan du følge denne guiden. Du må ha en FTP konto til dine filer får at kunne gjennomføre dette flyttet.

Kontroller først om dine filer ligger på en media-underdomene ved å gå på administrasjonspanelen inne i WordPress klikke på “Instillinger -> Media“.

Om du ikke ser disse instillinger i det hele tat ligger dine filer sikkert allerede i standard-mappen “uploads“.

Logg inn med FTP i din konto og lokaliser hjemme mappen med media-filene. I det her eksempel ligger de i “media.minwordpress.se/public_html/“. Når du sjekker ligger de på samme vis men minwordpress.se er isteden for din eget domenenavn.

Klipp ut eller kopier alle disse mapper eller marker dem for at kunne flytte dem og velg etter på at legge dem i “dittdomene.se/public:html/wp-content/uploads/” (om “uploads” ikke allerede finns i din wp-content beholver du først skape den).

Når alle filer er blitt flyttet så går du tilbake til administrasjonspanelen og velger “instillinger -> media” og bytter der utt till at de nye opplastninger skal lagres i “wp-content/uploads” og deretter tømmer feltet for hele banen (WordPress søker automatiskk i uploads da).

Lagre og deretter til “mediabiblioteket” for at seat dine filer nå har den nye korrekte banen.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles