Sitebuilder: Siden ser rar ut på mobilversjoner

Dette skjer på grunn av høyre og venstre utfyllings verdien. Utfyllingen oppretter en smal plass hvor du kan sette inn teksten. Dersom teksten ikke passer, vil det bryte teksenten som da vil gjøre at teksten delerseg for å kunne passe i den smale plassen.

For å fikse dette behøver du å ta bort utfyllings verdien.

 1. Gå til “Stil” og deretter “Designer
 2. Under kategorien “Oppsett” som du kan finne i de Avanserte instillingene og velger “Utflylling Av Nettstedets Slagord” 
 3. Velg “Høyre” og deretter huker du i boksen som heter “Ingen“Gjør det samme for “Venstre
 4. Velg så “Lagre” nede på Sildesigneren.

Sidens “Banner” bytter størrelse.

Det bildet man vil skal legges som “Banner” burde altid være 1200-1500px bredde. For å sikre at Banner bildet holder seg i samme sørelse kan du følge disse instruksene.

 1. Gå til “Stil” og deretter “Designer
 2. Under “Farger” velger du “Bannerbilde”
 3. Under “Størrelse” velger du “Inneholder”
 4. Til slutt velger du “Lagre

Hovedoverskriften bytter ikke størelse på mobile eneter.

Dersom hovedoverskriften legger seg på flere rader eller deler seg på noen annen rar måte så kan man justere instillingene. Prøv disse alternativene til det ser ut som du hadde tenkt.

 1. Se om størrelsen  til vestre og høyre om hovedoverskriften er for stort. Vi vil anbefale at du tester å angi 0 som størrelse. Dette kan du gjøre ved å gå inn på “Stil”> “Designer” deretter under “Oppsett” velger du “Utfylling av banner“. Se til at den settes på 0 (eller et mindre nummer) er angitt for høyre og venstre.
 2. Størrelse på tittelen kan også være en årsak. Den kan justeres under “Stil” > “Designer” gjennom å velge “Hovedoverskrift” under valget “Skrifttyper“. Der kan man forandre “Skriftstørelse
 3. Linjehøyden kan også måtte redigeres da den ofte ikke er nødvemndig. Denne kan justeres under “Stil” > “Designer” ved å velge “Hovedoverskrift” under valget “Linjehøyde”. Der kan man forandre størrelsen. 1. Se deretter at “Tegnavstand” i ikke er for stor.  Gå inn på “Stil”> “Designer”. Der klikker man på “Hovedoverskrift” for å få frem valget for “Tegnavstand” Prøv å gjør avstanden mindre her.
  2. Endre linjehøyden for tittelen. Dette gjør man under “Stil”> “Designer”. med å velge “Hovedoverskrift” under “Fontstørrelse. Prøv å sett den til 0.  Som standar har den 1,5.
   

  Innholdet på siden min blir slått sammen

Genomfør nedstående endringer til siden ser ut som du ønsker.

 1. hold musepekern over den widgeten som oppfører seg slik, f.eks en tekst widget. Et valg som heter “Margin” vil komme synelig oppe i venstre hjørne som man kan klikke på. På ruten som kommer opp så er det rutene til venstre og høyre som man skal endre verdien for. Det beste kan være å teste med 0 som verdi til å begynne med.
 2. Se til at kvoten til venstre og høyre for siden innehold minsker. Dette justerer man under “Stil”>”Designer” under valget “Oppsett” ved å velge “Innholdsutfylling”. Der er det “Høyre” og “Venstre” som er mest interesant. Glem ikke å lagre en eventuelle forandringer.
Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles