Tilbakestille passord OpenCart

Dette er en guide som vise hvordan man i Opencart lett tilbakestiller passordet sitt for sin bruker dersom man mister det. Forandringen skjer i databasen med hjelp av verktøyet phpMyAdmin som finnes i kundesonen.

Begynn med å logge inn i Loopia Kundesone på www.loopia.no/logginn.

Litt lengre nede på siden finner du dine databaser. Klikk på den databasen som er koblet til denne Opencart-siden. Om du ikke har brukerinformasjonen til databasen, klikk her for å se hvordan du lager en ny databasebruker.

Klikk på “Logg inn” på raden “Admin”For å komme til phpMyAdmin. Logg inn der med dine brukeropplysninger til databasen.I venstre kolonne, klikk på det databasenavn som stemmer med deres domenenavn.

Du kommer nå til å få en liste med alle tabellene som finnes i databasen og den tabellen som vi leter etter heter vanligvis cc_user om man har laget en egen Opencart-installasjon, og om man har brukt Loopia One Click Installer så heter den som regel oc_mindoman_se_user

Klikk på den tabellen og alle brukere for Opencart-installasjonen kommer til å vises. Klikk på “Redigere” for en spesifikk bruker og innstillingene for den brukeren som nå kommer til å redigeres.

I det feltet som hete password velger du funksjonen “MD5” og som verdi angir man det nye passordet som skal brukes og deretter klikker man på “Kjør”

Nå har denne brukeren et nytt passord og du kan logge inn på Opencart-installasjonen igjen.