Re-aktivere domene som har løpt ut

Denne guiden forklarer hvordan man raskt kan re-aktivere sitt utgåtte domene via vår kundesone og vår PREPAID-tjeneste. Legg merke til at forskjellige toppdomener har forskjellig tid på å re-aktivere, og at det også er forskjellig kostnad for de forskjellige domenene.

I guiden nedenfor har vi valgt et .se-domen som eksempel, ved re-aktivering av denne er det ingen ekstra kostnad utover års-fornyelsen.

Se denne listen for aktuelle priser for re-aktivering av domener.

NB: Husk at alle steg i denne guiden må gjennomføres for å re-aktivere ditt/dine domenenavn.

Du kan re-aktivere et utgått domene i kundesonen ved å følge disse stegene:

  1. Begynn med å logge inn i din  kundesone. Klikk så på det domenenavnet du ønsker å re-aktivere, det kommer til å vises som rød-markert i domenelisten.Når du har klikket på domenet vil en rute åpnes og du kommer til å se en knapp for å re-aktivere domenet ditt, Re-aktivere domene.Etter at du har klikke på “Re-aktivere domene” vil siden ekspandere og gi deg valget å bestille en re-aktivering av domenenavnet.

2. Summen for re-aktiveringen tas fra din tilgjengelige PREPAID-sum. Har du et tilgodebeløp kan du hoppe over følgende steg, har du ingen PREPAID-sum tilgjengelig kan du lage en faktura ved å først klikke på Fyll på her. du kan lese mer om Loopia PREPAID her3. Når høyt nok beløp finnes tilgjengelig på kontoen din klikker du så på BekrefteEtter at re-aktiveringen er registrert kan det ta opp til 48 timer før domenet er aktivt igjen.

Har du noen spørsmål  angående re-aktiverings prosedyren for domenet ditt, er du velkommen til å kontakte vår support. Husk at vår support ikke kan re-aktivere domenene dine for deg, men du må selv gjøre det ifølge denne guiden.

 

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles