Opplast eget SSL sertifikat

Hvis du allerede har et sertifikar fra for eksempel Lets Encrypt kan du i steden for å koble opp et nytt bare laste opp det får ditt domene igjennom Loopia’s Kundesone. Noter at ditt domenenavn først må flyttes til den nye plattform som støtter å ha eget SSL installert:

Velg her at allerede eier et SSL sertifikat og limer deretter inn sertifikat nøklen i neste rute.

Klikk på “legg til SSL sertifikat” og etter på er det klart. Du kan nå oppdattere eventuelle interne lenker for din side skal gå igjennom httos og etter på kan du i ditt kontrollåanel velge at tvinge alt trafikk til https.

Klikk der etter på “lagre” og din nettside vil nå være sikkret igjennom SSL.

Du kan kontrollere at alt fungerer ved å besøke siden og i adresse feltet se “https” og også nettleserens markering at siden er sikker.