Office365: Installere programvare

Om du har kjøpt Business Premium eller E3-licensen for Office365 av Loopia inngår det 5 lokale installasjoner av Office-pakken (Windows og/eller Mac)

Les mer om hvilke pakker vi på Loopia tilbyt her: https://www.loopia.no/office365/

For å installere Office lokalt på din datamaskin behøver du først å laste ned installasjonspakken (du kan her også velge enkelte program)

Du gjør dette med å logge inn med din bruker på BP eller E3 her:
https://portal.office.com/

På start siden ser du deretter en direkte link til programvaren:

2016-10-18_08-25-59

Her kan du deretter laste ned programvaren og installere den lokalt.

Etter at du har installert programvaren behøver du i programmet på datamaskinen logge inn med samme Office365 konto og aktivere installasjonen. Etter det kan du utnytte programvaren under den tiden du har lisensen aktiv hos Loopia.

Noter at programvaren ikke inngår i Business Essentials-lisensen