Microsoft365: Installere programvare

Om du har kjøpt Business Premium eller E3-licensen for Microsoft 365 av Loopia inngår det 5 lokale installasjoner av Office-pakken (Windows og/eller Mac)

Les mer om hvilke pakker vi på Loopia tilbyr her: https://www.loopia.no/office365/

For å installere Office lokalt på din datamaskin behøver du først å laste ned installasjonspakken (du kan her også velge enkelte program)

Du gjør dette med å logge inn med din bruker på BP eller E3 her:
https://portal.office.com/

På start siden ser du deretter en direkte link til programvaren:

2016-10-18_08-25-59

Her kan du deretter laste ned programvaren og installere den lokalt.

Etter at du har installert programvaren behøver du i programmet på datamaskinen logge inn med samme Microsoft 365-konto og aktivere installasjonen. Etter det kan du utnytte programvaren under den tiden du har lisensen aktiv hos Loopia.

Noter at programvaren ikke inngår i Business Essentials-lisensen